Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 20 克 油
- 50 克 胡萝卜 ,切条
- 150 克 四季豆 ,切段
- 100 克 土豆 ,去皮切条
- 30 克 鸿喜菇
- 20 克 酱油
- 20 克 水
- ¼ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Białko
- 2.03 g
- Węglowodany
- 9.366 g
- Tłuszcz
- 5.295 g
- Błonnik
- 2.165 g