Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 银耳, 泡发后沥干水分,约重300克
- 100 克 干燥桂圆肉, 干的,去壳
- 60 克 熟白果
- 50 克 红枣
- 1200 克 水
- 30 克 红糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 430 kJ / 102 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 21.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.1 g