Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 200 克 番茄 ,洗净沥干,一切四
- 5 克 油
- 150 克 水
- 150 克 细面条 ,选新鲜湿面,剪小段
- 2 根 葱 ,切葱花
- 2 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2550 kJ / 610 kcal
- Białko
- 21.9 g
- Węglowodany
- 106.7 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 904.8 mg