Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 瓣 蒜头
- 10 克 油
- 400 克 四季豆, 去头尾去筋,切段
- ¼ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 214 kJ / 51 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.6 g