红苋菜炒小鳀鱼
TM31 TM5 TM6

红苋菜炒小鳀鱼

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 2 瓣 蒜头
  • 20 克 油
  • 10 克 小鳀鱼干, 用水冲洗,沥干
  • 30 克 水
  • 300 克 红苋菜, 一切二
  • 1 小撮 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
291 kJ / 69 kcal
Białko
3.989 g
Węglowodany
2.276 g
Tłuszcz
5.33 g
Błonnik
1.957 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy