Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 瓣 蒜头
- 20 克 油
- 10 克 小鳀鱼干, 用水冲洗,沥干
- 30 克 水
- 300 克 红苋菜, 一切二
- 1 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 291 kJ / 69 kcal
- Białko
- 3.989 g
- Węglowodany
- 2.276 g
- Tłuszcz
- 5.33 g
- Błonnik
- 1.957 g