玫瑰露五花肉
TM6 TM5

玫瑰露五花肉

4.7 (10 ocen)

Składniki

  • 1000 克 五花肉,带皮 ,切条(3公分厚)
  • 700 克 水
  • 2 汤匙 酱青
  • 2 汤匙 头抽
  • 1 汤匙 蚝油
  • 4 小支 青葱 ,只取白色部分,切成5公分长
  • 20 克 蒜瓣
  • 40 克 新鲜姜 ,切片
  • 150 克 小红葱
  • 20 克 冰糖
  • 60 克 玫瑰露

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2849 kJ / 681 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
66 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy