Bizcocho al caramelo

Bizcocho al caramelo

2.7 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
10 raciones

Składniki

  • 120 g de harina de repostería
  • 15 g de cacao puro en polvo
  • 2 cucharaditas de bicarbonato
  • 40 g de azúcar glas
  • 100 g de azúcar moreno
  • 1480 g de agua
  • 170 g de agua caliente
  • 50 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
  • 4 huevos
  • 100 g de leche condensada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 302.3 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 819 kJ / 195 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 29.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...