Bizcocho al caramelo
TM6

Bizcocho al caramelo

2.6 (16 ocen)

Składniki

  • 120 g de harina de repostería
  • 15 g de cacao puro en polvo
  • 2 cucharaditas de bicarbonato
  • 40 g de azúcar glas
  • 100 g de azúcar moreno
  • 1480 g de agua
  • 170 g de agua caliente
  • 50 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
  • 4 huevos
  • 100 g de leche condensada

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
819 kJ / 195 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
29.6 g
Tłuszcz
7.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Błonnik
0.8 g
Sód
302.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy