Urządzenia i Akcesoria
Yogur con ciruela en Varoma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
8 raciones
Składniki
-
200 - 250 g de mermelada 0% ciruela Helios®
-
800 g de leche entera
-
1 yogur natural
-
10 g de leche en polvo (opcjonalnie)
-
250 g de agua
-
30 g de zumo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
73.3 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
683 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El sabor del origen
8 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Masa de pan básica
1 godz.
Pan blanco
3 godz. 10 min
Aceite de oliva al tomillo y vinagre de frambuesas
504 godz.
Tortilla de patata
45 min
Queso cremoso con nueces y pan de suero
13 godz. 15 min
Yogur natural (Fermentar)
12 godz. 10 min
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1 godz. 50 min
Pizza con alcachofa y trufa
1 godz.
Muffins de manzana
40 min
Croquetas de espinacas al cabrales
8 godz. 45 min
Bocaditos de limón y almendra
5 godz. 15 min
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min