Urządzenia i Akcesoria
Yogur con ciruela en Varoma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
8 raciones
Składniki
-
200 - 250 g de mermelada 0% ciruela Helios®
-
800 g de leche entera
-
1 yogur natural
-
10 g de leche en polvo (opcjonalnie)
-
250 g de agua
-
30 g de zumo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
73.3 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
683 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El sabor del origen
8 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Crema de calabaza y langostinos
45 Min
Mermelada de caqui, kiwi y naranja con jengibre
30 Min
Yogur natural (Fermentar)
12 Std. 10 Min
Postre de yogur griego con granola y melocotón
10 Std. 15 Min
Yogur griego en Varoma
13 Std.
Yogur de leche de cabra en Varoma
13 Std.
Yogur con arándanos en Varoma
13 Std. 10 Min
Yogur de vainilla en Varoma
13 Std. 10 Min
Yogur natural en Varoma
12 Std.
Yogur de coco
13 Std. 30 Min
Crema de calabaza con langostinos dorados
1 Std.
Base de tomate frito
50 Min