Urządzenia i Akcesoria
Yogur con ciruela en Varoma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
8 raciones
Składniki
-
200 - 250 g de mermelada 0% ciruela Helios®
-
800 g de leche entera
-
1 yogur natural
-
10 g de leche en polvo (opcjonalnie)
-
250 g de agua
-
30 g de zumo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
73.3 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
683 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El sabor del origen
8 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Flan de queso cremoso
5 godz. 50 min
Empanadillas de embutidos
2 godz.
Pan blanco
3 godz. 10 min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1 godz. 30 min
Pastel de pudin de fruta de la pasión
1 godz. 5 min
Postre de fresas frescas
20 min
Yogur natural (Fermentar)
12 godz. 10 min
Yogur con arándanos en Varoma
13 godz. 10 min
Yogur de vainilla en Varoma
13 godz. 10 min
Yogur natural en Varoma
12 godz.
Medias noches al vapor
2 godz.
Carajitos
45 min