Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro per imburrare
-
650
g di pere dure, tagliate in
4 spicchi (se grandi in 8) - 100 g di zucchero
- 100 g di uvetta
- 500 g di farina
- 1 ½ cucchiaio di lievito in polvere
- 1 cucchiaio di cacao in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 200 g di noci miste, intere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 868 kJ / 207 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di carote argoviese
2h
Succo di frutta
10 Min
Gelato leggero alla frutta
10 Min
Gelato alla mela con latte di cocco
10 Min
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Brodo vegetale in pasta vegano
1 Std.
Marmellata di fragole
1 godz. 5 min
Focaccia con pomodori
40min
Torta al cioccolato e zucchine
1 Std. 25 Min
Crostata di marmellata
1 Std. 10 Min