Urządzenia i Akcesoria
Kokos-Engelsaugen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
30 Stück
Składniki
-
Butter150 g
-
Zucker75 g
-
Ei1
-
Zitronenschale unbehandelt, fein abgerieben1 TL
-
Mehl250 g
-
Kokosraspeln70 g
-
Kirschkonfitüre glatt100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
5 mg
Białko
1 g
Kalorie
430 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schwarz-Weiß-Gebäck-Herzen
2 godz. 10 min
Mandel-Schoko-Baisertaler
50 min
Kaffee-Doppeldecker
3 godz.
Vanille-Plätzchen mit Zitronencreme
2 godz. 10 min
Geröstete Kokos-Makronen
1 godz.
Schoko-Zimt-Busserl
2 godz.
Strohhütchen
1 godz. 45 min
Haselnussmakronen
50 min
Gebranntes Mandelspritzgebäck
1 godz.
Zartes Mandelgebäck
10 godz.
Lebkuchen-Butter-Plätzchen
1 godz. 50 min
Butterplätzchen mit Himbeerfüllung
2 godz.