Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de masa madre
- 300 g de harina integral de centeno
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 6648 kJ / 1589 kcal
- Białko
- 50.3 g
- Węglowodany
- 326.2 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 40.8 g
- Sód
- 1232 mg
Alternatywne przepisy
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de molde con masa madre
16h 45 min
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 godz.