Urządzenia i Akcesoria
Pane all'aglio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni
Składniki
-
7 - 8 spicchi di aglio
-
¾ di mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
-
90 g di burro, non salato morbido, a pezzi
-
1 ½ cucchiaino di succo di limone
-
⅓ di cucchiaino di sale
-
2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
-
450 g di pane tipo baguette a fette (1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
587.1 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1339.9 kJ /
320.2 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
40.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glassa al cioccolato
20min
French Dressing
15min
Crema Thermomix®
45min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Biberli dell'Appenzello
2h 20min
Lasagne classiche
2h 5min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Meringata al limone
2h 30min
Riso casimiro
45min
Polenta ticinese
45min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10min
Mousse al Toblerone®
3h 10min