滷蛋

滷蛋

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 顆

Składniki

  • 270 克
  • 醬油
    55 克
  • 蒜頭 略拍扁
    10 克
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • 25 克
  • 米酒
    35 克
  • 水煮蛋 剝殼
    2 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 顆

Sód 2898.7 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 1433.3 kJ / 342.9 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 385.6 g
Węglowodany 39.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...