Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
TM6 TM5 TM31

Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread

4.5 ( 36 ocen )

Składniki

  • 360 g water tepid
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast crumbled
  • 550 g strong white bread flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • 220 g chorizo sliced (5 mm)
  • 150 g mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
  • 100 g sun-dried tomatoes halved if large

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
499.9 kcal / 2091.7 kJ
Białko
23.5 g
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
61.8 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
781.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy