Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
TM31 TM5 TM6

Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread

4.5 (26 ocen)

Składniki

  • 360 g water, tepid
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 550 g strong white bread flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • 220 g chorizo, sliced (5 mm)
  • 150 g mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
  • 100 g sun-dried tomatoes, halved if large

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
2091.7 kJ / 499.9 kcal
Białko
23.5 g
Węglowodany
61.8 g
Tłuszcz
17.9 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Błonnik
4.2 g
Sód
781.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy