Wersje kompatybilne
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g water, tepid
-
2
tsp dried instant yeast
lub 20 g fresh yeast, crumbled - 550 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 220 g chorizo, sliced (5 mm)
- 150 g mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
- 100 g sun-dried tomatoes, halved if large
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 2091.7 kJ / 499.9 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 61.8 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 781.6 mg
Alternatywne przepisy
Cheesy Garlic Breadsticks
1 Std. 30 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 Min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1 Std.
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Mexican Chicken Ring
55 min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2 Std. 20 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1sa 15 dk
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 Std. 10 Min