Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread

Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread

4.5 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 pieces

Składniki

  • water tepid
    360 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    550 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • chorizo sliced (5 mm)
    220 g
  • mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
    150 g
  • sun-dried tomatoes halved if large
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 781.6 mg
Białko 23.5 g
Kalorie 2091.7 kJ / 499.9 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 61.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...