Piñata Cake
TM6 TM5

Piñata Cake

4.0 (1 ocena)

Składniki

Sponge

  • unsalted butter, for greasing
  • 375 g unsalted butter, diced
  • 375 g caster sugar
  • 6 large eggs
  • 375 g self-raising flour
  • 50 g whole milk
  • 1 tsp baking powder
  • 1 ½ tsp natural vanilla extract

Swiss Meringue Buttercream

  • 6 egg whites, from large eggs
  • 350 g caster sugar
  • 500 g unsalted butter, soft, diced (see tip)
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • yellow food colouring gel (see tip)

Decoration

  • 350 g jelly sweets, mixed, or sweets of choice

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2618.6 kJ / 625.9 kcal
Białko
6.3 g
Węglowodany
66.8 g
Tłuszcz
37.8 g
Tłuszcz nasycony
23.2 g
Błonnik
0.5 g
Sód
287.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy