Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 huevos fríos
- 900 g de agua fría
- 2 lonchas de jamón serrano
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo
- 75 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 500 g de tomate maduro en cuartos
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de pan
- 15 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1501 kJ / 358 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 732.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel frío de pisto
3h
Helado de turrón
8 godz. 30 min
Tarta de Cabrales y ricota
1h 10min
Pincho de sardina rellena
45min
Rollo de salami
1h 30min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30min
Turrón de brie
2h 15min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Flanes de parmesano caramelizados
5 Std. 25 Min
Berenjenas con romesco
1h
Paté de sidra asturiana
5 min
Provolone con langostinos
25 min