Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 瓣 蒜头 ,切片
- 50 克 洋葱 ,切丝
- 40 克 黄油
- 250 克 牛蛙 ,去皮切块洗净
- 少许 现磨黑胡椒粉
- 2 根 新鲜百里香
- 80 克 蘑菇 ,一切二
- 150 克 土豆 ,去皮,切3×3厘米
- 50 克 胡萝卜 ,去皮,切3×3厘米
- 60 克 水
- 100 克 稀奶油
- 5 克 盐 (约1平茶匙)
- 50 克 白葡萄酒
- 适量 辣椒粉
- 少许 新鲜意大利芹 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2537.5 kJ / 607 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 53.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.9 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 994.3 mg