Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 300 克 芦笋 ,去皮,切段
- 50 克 百合 ,洗净沥干
- ½ 茶匙 盐 ,约3克
- 10 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 612.5 kJ / 146.5 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 610.3 mg