清蒸加吉鱼
TM6 TM5

清蒸加吉鱼

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 1 条 鲷鱼,加吉鱼 ,约500克,去鳞去除内脏洗净
  • 10 克 火腿 ,切5*3厘米片
  • 1 朵 干香菇 ,泡水半小时,切片
  • 10 克 冬笋 ,切5*3厘米片
  • 1 根 葱 ,切段
  • 2 片 姜
  • 1 茶匙 盐 ,依个人口味调整
  • 1 茶匙 料酒
  • 700 克 水
  • 2 片 姜 ,切丝
  • 1 小撮 香菜

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
668.3 kJ / 159.8 kcal
Białko
19.6 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy