Urządzenia i Akcesoria
焗烤馬鈴薯
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
馬鈴薯 削皮後切成可放入進料管的尺寸大小400 克
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切塊 (3 公分)35 克
-
蒜頭1 粒
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)130 - 170 克
-
鹽1 - 2 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
豆蔻粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
276.2 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
2041 kJ /
487.8 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan