焗烤馬鈴薯

焗烤馬鈴薯

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 馬鈴薯 削皮後切成可放入進料管的尺寸大小
    400 克
  • 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切塊 (3 公分)
    35 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    130 - 170 克
  • 1 - 2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 豆蔻粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 276.2 mg
Białko 10.9 g
Kalorie 2041 kJ / 487.8 kcal
Tłuszcz 33.7 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 20.6 g
Węglowodany 37.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...