
Urządzenia i Akcesoria
干貝燴彩球
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 人份
Składniki
-
乾干貝 清洗乾淨,剝絲5 - 8 粒
-
枸杞 清洗乾淨1 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
紅蘿蔔 去皮200 克
-
白蘿蔔 去皮150 克
-
大黃瓜 去皮150 克
-
雞高湯150 克
-
水600 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水 ,(勾芡用)1 大匙
-
太白粉1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
122 kcal /
510 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品家常餐桌
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan