Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 烘烤腰果,無鹽 ,泡水4小時,瀝乾備用
- 270 克 全脂牛奶
- ½ 茶匙 優格菌粉(普羅菌粉)
- Wartości odżywcze
- na 6 人份
- Kalorie
- 6573 kJ / 1573 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 123 g
- Błonnik
- 9 g