Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
201 mg
Białko
10 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan Bread with Onion and Cumin
2 godz.
Caramel Sauce
Brak ocen
Aubergine and Almond Dip
20 min
Quick Falafel
30 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Hot White Wine Punch with Cranberries
30 min
Peanut Snack Bars
1 godz. 30 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min