
Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
dried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
369 kcal /
1544 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
201 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Brak ocen
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Gluten-free Pain au Chocolat
6 godz. 15 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 godz. 30 min
Gluten-free Sacher Torte
3 godz. 20 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min