
Urządzenia i Akcesoria
煙燻鮭魚抹醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 人份
Składniki
-
紅蔥頭25 克
-
奶油15 克
-
清酒 ,或白酒60 克
-
新鮮去骨鮭魚菲力 ,去皮,切塊220 克
-
原味優酪乳 ,無糖25 克
-
奶油乳酪120 克
-
煙燻鮭魚片 ,切段,(詳見要訣)100 克
-
青蔥 ,取蔥綠,切碎10 克
-
現磨黑胡椒粉1 小撮
-
鹽1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
151.5 kcal /
633.9 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
10.9 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
398.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無負擔下酒菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan