椪醋和蘿蔔泥

椪醋和蘿蔔泥

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 48 godz.
4 人份

Składniki

椪醋
  • 米醋
    30 克
  • 味醂
    120 克
  • 昆布
    15 克
  • 柴魚片
    15 克
  • 檸檬汁
    120 克
  • 日式醬油
    100 克
蘿蔔泥
  • 白蘿蔔 ,去皮,切塊
    370 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 70.1 kcal / 293.3 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 0.6 g
Węglowodany 5.5 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 1380.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...