Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
椪醋
- 30 克 米醋
- 120 克 味醂
- 15 克 昆布
- 15 克 柴魚片
- 120 克 檸檬汁
- 100 克 日式醬油
蘿蔔泥
- 370 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 293.3 kJ / 70.1 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1380.8 mg