Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
面皮
- 3 克 干酵母粉 (约1平茶匙)
- 5 克 糖
- 140 克 水
- 250 克 中筋面粉
麻辣肉馅
- 80 克 京葱 ,切段
- 100 克 火锅底料 ,选择清油麻辣口味
- 300 克 猪肉肉糜
制作
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 332.7 kJ / 79.6 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 232.7 mg