Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de almendras crudas sin piel
- 150 g de azúcar moreno
- 6 yemas de huevo
- 70 - 80 g de tahini
- 270 g de leche
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- ¼ de cucharadita de sal
- 550 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Glaseado de chocolate
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 40 g de aceite de girasol
- 20 g de miel
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1881 kJ / 449 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 26.4 g
- Tłuszcz
- 36.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 166.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roscón Kinder®
10 Std. 30 Min
Bombones de chocolate vieneses
50min
Barritas de cereales con salsa de caramelo (sin gluten)
40min
Sirope de azafrán y miel
1h 10min
Cóctel de nieve
15min
Caramelos de café y coco
1h 10min
Cupcakes galácticos
1h 40min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15 min
Pralinés de pacanas
1h
Enciende la magia
1h
Glorias de yema
5h 15min
Mermelada de fresas
1h