Urządzenia i Akcesoria
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů červené čočky
-
60 gramů cibule napůl
-
20 gramů másla
-
600 gramů vody
-
¾ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
200 gramů smetany
-
1 citrón (nejlépe bio), nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva
-
1 svazek čerstvé pažitky nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
8 g
Kalorie
1166 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luštěniny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Fazolové placičky
10 godz. 30 min
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Houbový Stroganoff
30 min
Houbové quinotto
30 min
Bramborové curry s květákem
1 godz. 10 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Španělská bramborová omeleta
40 min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 godz.
Špaldová pizza s lososem
1 godz. 15 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Jemné sušenky Fantazie
Brak ocen
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min