Urządzenia i Akcesoria
Dušený špenát
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 porce
Składniki
-
25 gramů cibule napůl
-
1 ½ stroužku česneku
-
15 gramů másla
-
230 gramů špenátových listů mražených, na kousky
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
1 špetka soli
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku100 gramů zakysané smetany
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
191.3 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
831.2 kJ /
198.7 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zelňačka
25 min
Čočková polévka
1 godz. 35 min
Čočka na kyselo
2 godz. 55 min
Teplý bramborový salát se slaninou
1 godz. 15 min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 godz.
Dušená mrkev
20 min
Moravské zelí
25 min
Koprová omáčka
20 min
Sekaná s bramborami
1 godz.
Bramborový guláš s párkem
40 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.
Rajská omáčka
30 min