Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů česneku
- 500 gramů vepřového masa, na kostky (3 x 3 cm), částečně zmrazeného v jedné vrstvě po dobu 30 - 60 minut
- 1 rohlík, na kusy
- 1 vejce
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky soli, plus extra na osolení brambor
- 1 polévková lžíce majoránky, sušené
- 700 gramů brambor, na kousky
- 750 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1881 kJ / 449 kcal
- Białko
- 29.2 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Lečo
45 min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 Min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 Min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1h 30min
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1h 30min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1h 40min
Rajská omáčka
30 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 Std. 10 Min