Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
yellow onion quartered2 ½ oz
-
oil½ oz
-
chili powder2 tsp
-
onion powder1 ½ tsp
-
mustard powder1 ½ tsp
-
sweet paprika2 ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
garlic powder1 ¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
canned diced tomatoes drained7 ½ oz
-
chicken stock paste½ tsp
-
apple cider vinegar1 oz
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
dark brown sugar½ oz
-
barbeque sauce (see Tip)2 oz
-
water divided105 oz
-
pork shoulder trimmed of excess fat28 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
456.8 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
1627.2 kJ /
388.9 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Shrimp Mousse
35 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 Std. 10 Min
BBQ Pulled Chicken
40 Min
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Texas BBQ Pulled Pork
1 Std. 30 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min