Urządzenia i Akcesoria
Chicken "Fried" Steak
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
tortilla chips crushed into pieces11 oz
-
fajita seasoning2 heaping tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
32 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, cut into pieces (approx. 4 in. x 2 in.)chicken tenderloins32 oz
-
buttermilk6 oz
-
oil1 oz
-
fajita seasoning1 tbsp
-
lime juice1 oz
-
olive oil spray
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
60 g
Kalorie
3226 kJ /
771 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Classic Diner Burger
25 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Macaroni and Cheese
35 min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Chicken Marsala
40 min