Urządzenia i Akcesoria
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 porties
Składniki
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13.4 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3 godz. 50 min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Miso carbonara udon noedels
25 min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 godz. 40 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Taart van pindakaas en chocolade
1 godz. 20 min
Aromatische kipcurry
1 godz.
Kip katsu curry met rijst
1 godz. 40 min
Aardappel pannenkoeken
45 min
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Pindakaas
5 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min