Urządzenia i Akcesoria
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 porties
Składniki
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13.4 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Snackflix Board
Brak ocen
Zalmvlecht
Brak ocen
Mochi's met sesamvulling
50 min
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Groenten-aardappelsalade met kip
1 godz. 15 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 godz.
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
Quiche met kool en broccoli
1 godz. 30 min