Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 oz carrots, cut into pieces
- 3 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz zucchini, cut into pieces
- 2 - 3 oz red bell pepper, cut into pieces, to taste
- ½ oz tomato paste
- 1 tsp Italian seasoning, to taste (opcjonalnie)
- ½ tsp salt, to taste
- 15 oz crushed tomatoes, canned
- 6 oz vegetable stock
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 250.9 kJ / 60 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 278.1 mg
Alternatywne przepisy
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Cottage Pie
2h 15min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Steamed Broccoli
25 min