Urządzenia i Akcesoria
Tortellini in Tomato Cream Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces, plus extra, grated, to garnish1 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
carrots cut into pieces1 oz
-
celery cut into pieces1 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian seasoning½ tsp
-
salt¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
canned crushed tomatoes15 oz
-
chicken stock10 oz
-
tortellini, fresh store-bought, refrigerated section10 oz
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
742.9 mg
Białko
10 g
Kalorie
1043.8 kJ /
249.5 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Deli Macaroni Salad
1 godz. 45 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Hawaiian Chicken Burger
50 min
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Sloppy Joes with slaw
40 min