韭菜炒带子
TM6 TM5

韭菜炒带子

3.0 (4 oceny)

Składniki

  • 20 克 油
  • 200 克 带子 ,约8-10个,一切二
  • 200 克 韭菜 ,切段洗净沥干
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 15 克 生抽
  • 15 克 料酒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
725 kJ / 173.5 kcal
Białko
10.1 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
10.9 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
2.4 g
Sód
1044.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy