Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 白萝卜 ,刨丝
- 1 茶匙 盐
- 25 克 榨菜
- 50 克 虾米 ,泡水沥干
- 15 克 火腿 ,切末
- 50 克 葱 ,切末
- 25 克 猪油
- 5 克 白芝麻
- 1 茶匙 蚝油
- ½ 茶匙 鸡粉
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 茶匙 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 2640 kJ / 631 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Błonnik
- 6.8 g