葱姜花蛤
TM6 TM5

葱姜花蛤

4.1 (16 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 2 根 葱 ,切段
  • 2 片 姜 ,
  • 2 瓣 蒜头 ,切片
  • 500 克 新鲜蛤蜊 ,选花蛤,静止吐沙后洗净沥干
  • 40 克 料酒
  • 5 克 生抽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
727.5 kJ / 174 kcal
Białko
10.9 g
Węglowodany
4.7 g
Tłuszcz
11.1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
0.1 g
Sód
457.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy