Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 猪肉肉糜
- 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 1 小撮 白胡椒粉
- 15 克 生抽
- 5 克 料酒
- 10 克 淀粉
- 1050 克 水
- 20 克 油
- 600 克 番茄 ,切块
- 10 克 盐
- 3 支 葱 ,切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 669.5 kJ / 160.2 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 842 mg