香菇肉片
TM5 TM6

香菇肉片

3.3 (12 ocen)

Składniki

  • 15 克 油
  • 200 克 带皮五花肉 ,切薄片
  • 1 片 姜
  • 200 克 新鲜香菇 ,切片,焯水备用
  • 15 克 蚝油
  • 10 克 料酒
  • 适量 盐 ,根据个人口味调节

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2079.5 kJ / 497 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
5.9 g
Tłuszcz
44.8 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy