Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 支 新鲜小米椒 ,切丝
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 10 克 油
- 300 克 新鲜绿豆芽 ,洗净沥干,切小段
- 100 克 韭菜 ,洗净沥干,切小段
- 3 克 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 397 kJ / 95 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 632.6 mg