爆炒豆芽
TM6 TM5

爆炒豆芽

3.2 (17 ocen)

Składniki

  • 1 支 新鲜小米椒 ,切丝
  • 2 瓣 蒜头 ,切片
  • 10 克 油
  • 300 克 新鲜绿豆芽 ,洗净沥干,切小段
  • 100 克 韭菜 ,洗净沥干,切小段
  • 3 克 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
397 kJ / 95 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
7.7 g
Tłuszcz
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
3.2 g
Sód
632.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy