Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 猪里脊肉 ,切丝
- 5 克 料酒
- 7 克 盐
- ¼ 茶匙 白胡椒粉 (约1克)
- 200 克 米 ,洗净沥干
- 1500 克 水
- 250 克 青菜 ,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 996 kJ / 238.3 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 788 mg