Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- ½ 茶匙 盐 ,约3克
- 350 克 红苋菜 ,红米苋,洗净沥干,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 564.5 kJ / 135 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 664.1 mg