红烧肉(TM6版)
TM6

红烧肉(TM6版)

3.7 (19 ocen)

Składniki

炒糖色

  • 30 克 水
  • 300 克 糖
  • 1 茶匙 柠檬汁
  • 60 克 热水
  • 1000 克 水 ,冲洗用

红烧肉

  • 500 克 带皮五花肉 ,切大块(3×3厘米)
  • 40 克 生抽
  • 15 克 蚝油
  • 50 克 料酒
  • 1 片 香叶
  • 2 颗 八角
  • 1 块 桂皮
  • 250 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3106.8 kJ / 743.3 kcal
Białko
17.9 g
Węglowodany
79.8 g
Tłuszcz
38.3 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Błonnik
0 g
Sód
839.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy