Røgede muslinger med Pernodsauce

Røgede muslinger med Pernodsauce

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner

Składniki

  • muslinger skrubbede og afskæggede
    1000 g
  • fed hvidløg
    2
  • skalotteløg skrællet og skåret i halve
    80 g
  • smør, saltet
    50 g
  • fennikel, frisk trimmet og skåret i tynde skiver
    200 g
  • Pernod (se tip)
    50 g
  • fløde, 35 %
    50 g
  • salt efter smag
    1 knivspids
  • sort peber, stødt efter smag
    1 knivspids
  • bredbladet persille, frisk blade groft hakket, til servering
    1 - 2 kviste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portioner

Sód 5869.4 mg
Białko 165.7 g
Kalorie 6965 kJ / 1658.3 kcal
Tłuszcz 82.4 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 42.3 g
Węglowodany 59.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie