清蒸魚佐綜合蔬菜

清蒸魚佐綜合蔬菜

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份

Składniki

  • 特級橄欖油
    40 克
  • 2 - 4 小撮
  • 黑胡椒粉
    2 - 4 小撮
  • 黃檸檬 取皮屑和汁液
    ½ - 1 顆
  • 比目魚排 (每片約120-200克)
    2 片
    2 片 白肉魚排
  • 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊
    100 克
  • 新鮮平葉巴西里 只取葉子
    3 枝
  • 500 克
  • 馬鈴薯 去皮,切片(約0.3公分)
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 957.7 mg
Białko 69.3 g
Kalorie 2817 kJ / 673.3 kcal
Tłuszcz 32.4 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 957.7 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...