Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 1 konzerva vařené bílé cizrny, scezené (po scezení 285 gramů)
- 20 gramů tahini
- 20 gramů olivového oleje, plus navíc na pokapání
- 30 gramů vody
-
¼
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub ¼ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- 2 špetky mletého římského kmínu
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 bageta, na plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1669 kJ / 399 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rakouský makovec (bez lepku)
50 Min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1 Std.
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50 Min
Gratinovaná dýně s mrkví
50 Min
Hummus
5 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Falafel
1 Std.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 Min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1 Std.
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1h 45min