Urządzenia i Akcesoria
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porties
Składniki
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
362.7 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1095.7 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vanille Yoghurt
Brak ocen
Haver horchata
Brak ocen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Aardappelkoekjes
45 min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Bessenlikeur
30 min
Vegan hazelnoot chocopasta
20 min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Kruiden en Cashew dip
8 godz. 10 min