Urządzenia i Akcesoria
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porties
Składniki
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
362.7 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1095.7 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan feta in olie met kruiden
Ninguna valoración
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Ninguna valoración
Speltbrood
1h 45min
Vruchtenroomijs
5min
Mini panettone
Ninguna valoración
Skelethoofden
5h
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Frambozen - limoensorbet
Ninguna valoración
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Burrito ontbijt
Ninguna valoración