Wersje kompatybilne
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g uien, gehalveerd
- 5 takjes verse munt, enkel de bladeren
- 900 g water
- 500 g artisjokbodems
- 30 g Parmezaanse kaas
- 20 g geraspte citroenschil
- 10 g verse gist
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 10 g citroensap
- 1 snuifje zout
- 15 g olijfolie
- 150 g roomkaas
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1095.7 kJ / 261 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 30.3 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 362.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Basis kippenbouillon
35 dk
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Hazelnootijs
Brak ocen
Vanillesiroop
30 Min
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
BBQ-saus
20min