Wersje kompatybilne
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g aardbeien
- 230 g kristalsuiker
- 1 vanillestokje, merg uitgeschraapt
- 80 g boter, en iets meer om in te vetten
- 125 g volle yoghurt
- 180 g bloem
- 3 eieren
- 10 g vanillesuiker
- 1 tl bakpoeder
- 2 el honing
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1207.5 kJ / 287.5 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 43.1 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 110.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
400-500 g ui karameliseren
50min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2sa 30 dk
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
350 g sjalot kleuren
Brak ocen
350 g sjalot fruiten
Brak ocen
Gevulde veggieslakken
45 dk
200 g ui kleuren
25min
Minipizza’s
1 Std. 20 Min