Wersje kompatybilne
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g aardbeien
- 230 g kristalsuiker
- 1 vanillestokje, merg uitgeschraapt
- 80 g boter, en iets meer om in te vetten
- 125 g volle yoghurt
- 180 g bloem
- 3 eieren
- 10 g vanillesuiker
- 1 tl bakpoeder
- 2 el honing
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1207.5 kJ / 287.5 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 43.1 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 110.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turkse flatbreads
2h 10min
Cashew schenkroom
Brak ocen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Muntthee
25min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Brak ocen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Preiquiche
1h 45 phút