Urządzenia i Akcesoria
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
10 stuks
Składniki
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
110.5 mg
Białko
5 g
Kalorie
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kerst stol
2 godz. 20 min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Gewone yoghurt
14 godz.
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Vanille yoghurt
12 godz. 20 min
Yoghurt met kokosnoot
12 godz. 15 min
Toffees
2 godz.
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Chocolade Moelleux
15 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min