Wersje kompatybilne
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 10.8 g
- Sód
- 1411 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10 min
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45 min
Ovenburger
1h 45 min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Citroenslush met champagne
Brak ocen
Mojito
10min