Urządzenia i Akcesoria
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 porties
Składniki
-
aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)800 g
-
zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken2 tl
-
comté kaas in stukken200 g
-
uien in achtsten200 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie10 g
-
tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)800 g
-
kristalsuiker1 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 stengel
-
gemengde peperkorrels2 tl
-
olijfolie3 el
-
kristalsuiker150 g
-
water300 g
-
volle yoghurt300 g
-
aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)350 g
-
verse basilicum30 g
-
blaadjes verse basilicum5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1411 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
1877.3 kJ /
452.8 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
10.8 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pre-workout Kokosrepen
Brak ocen
Tumis Buncis
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Vegan Sinaasappel Croissants
Brak ocen
Vegan jus
40 min
Scandinavische brunch
Brak ocen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Brak ocen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 godz. 30 min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 min